Palvelut

Maalaustyöt kannattaa antaa alusta asti ammattilaisen hoidettavaksi, näin varmistetaan paras mahdollinen lopputulos ja hommat hoituvat ripeästi. Säännöllinen maalaus nostaa kiinteistöjen ja kohteiden arvoa, ja suojaa niitä säärasitukselta sekä kulutukselta. Maalaamalla saadaan helposti uutta ilmettä ja viihtyvyyttä. Käytämme töissämme tunnettujen valmistajien korkeatasoisia maaleja ja tarvikkeita. Alle olemme listanneet tyypillisä työnkuvia joita suoritamme, kysy toki rohkeasti lisää!

Ruiskutyöt

Käytössämme on hyvälaatuiset korkeapaineruiskut, ilmanpainekompressorit ja tasoiteruiskut, joilla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Ulkomaalaukset

Meiltä ulkomaalaukset vahvalla ammattitaidolla. Maalaamme mökit, omakotitalot, rivitalot, aidat, tuotanto- ja teollisuusrakennukset yms. Käytössämme on nosturi ja tarvittavat telineet. Ulkomaalauksen suhteen kannataa olla hyvissä ajoin liikkeellä, sillä maalauskausi on lyhyt, ja työt tehdään säiden mukaan.

Sisämaalaukset

Maalamme seinät, katot, lattiat, listat ovet, ikkunat, portaat yms. vankalla kokemuksella. Huolehdimme asianmukaisesta suojaamisesta maalauksen yhteydessä. Maalarimme ovat ammattitaitoisia ja tekevät työt sovitun aikataulun mukaan.

Pohja- ja tasoitetyöt

Pohjatyö on tärkein asia, mikä vaikuttaa pinnan ulkonäköön ja laatuun. Hyvin tehty pohjatyö takaa siistin ja pitkäikäisen lopputuloksen. Siksipä pohjatyöt kannattaa teettää ammattilaisille. Suoritamme kittaukset, nauhoitukset, oikaisut ja ylitasoitukset.

Pienet remontit

Tarvittaessa voimme tehdä myös erinäköisiä kirvesmiehen töitä kuten listoituksia, panelointeja, erilaisten lattioiden kuten mattojen ja laminaattien asennuksia, ovien asennuksia.